Мъж се моли за жена си

Продължавам с преводите на части от книгата „Астрология и вяра”. За да уравновесим везните ще публикувам глава от книгата, в която мъж се моли за здравето на своята съпруга. 🙂


МЪЖ СЕ МОЛИ ЗА ЖЕНА СИ


Нека започнем с един прост случай. Не разполагаме с хороскоп на жената. Всички прогнози са направени чрез хороскопа на нейния съпруг. Историята на тези прогнози започва през 1976 г., когато този човек все още живееше в друг град. Той ме помоли да му направя прогнози за следващата година.
Той беше високопоставен служител в централното правителство и естествено искаше да знае какви са следващите му назначения.


ПРОГНОЗИ ПО СИСТЕМАТА „ВИМШОТАРИ ДАША“

Сатурн / Венера от 18 януари 1976 г.
Започва периодът на Венера, владетелка на десети дом съвместно с екзалтирания Меркурий, който компенсира нейната слабост и обещава увеличение на дохода, който може да чака този човек от свето назначение.

Изпълнение

Скоро той получи ново назначение и увеличение на заплата под формата на депутатска надбавка.

Сатурн \ Слънце от 19 март 1979 г.
Този човек ще остане на своята позиция и ще получи някои похвали.

Изпълнение

Него не просто са го похвалили като добър работник, а са го изпратили на специално обучение.

Сатурн\Луна от 29 февруари 1980 година Той отива зад граница на обучение и пребивава там няколко месеца.


Изпълнение

Той е бил изпратен зад граница в университет в Англия и от това пътуване е запазил прекрасни спомени.

Сатурн\Марс от 29 февруари 1981 годинаТой ще бъде зад граница, когато неговата съпруга, която е останала в Индия ще заболее. Това обстоятелство силно ще го обезпокои и това ще го принуди да се завърне у дома.


Изпълнение

Той се връща в Индия и идва при мен, като казва, че първите две предсказания са му допаднали много, но третото, което касае болестта на жена му много го е разтревожило.


МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

Тук астрологията идва на помощ. Обърнете внимание, че Марс от дванадесети дом аспектира Луната, а Сатурн се намира в седми дом. Нещастието се случи, когато този човекът се намира в чужбина – в Англия. Съпругата му е придружавала децата до училище до автобусната спирка, която се намира близо до дома им. Няколко хулигани са забелязали това и няколко часа след като остава сама, започват да я преследват. Жената разви истинска фобия и е изпратена в психиатрична клиника, където е лекувана с токов удар и силни наркотици. Тя е не понася това лечение, но няма особен избор.

Сатурн / Раху от 18 ноември 1982 г.Моят съвет по това време той се намира в антарадаша на Раху в петият дом, домът на духовната практика. Забележително е, че се поражда и саняса йога, свързана със седми дом. Това показва че болестта на съпругата ще предизвика в него пробуждане на интерес към духовността.Казах му, че ако иска да помогне на жена си, тогава трябва да чете Гаятри мантрата, в която е посветен като дете. Трябва да се моли много искрено всеки ден.
През 1981 и 1982 транзитният Сатурн е бил в Дева,в осмия дом от неговата Луна във Водолей и това допълнително утежни страданията му, причинени от болест на съпругата.


Той се вслуша в съветите ми и започна да чете редовно Гаятри мантра, а също така спря да използва алкохол и е ограничил приема на невегетарианска храна, доколкото може.


След известно време той дойде при мен и разказа че въпреки възраженията на лекаря съпругата му отказала по нататъшно лечение с токов удар.
Тя е била категорична, отказвайки тези процедури, като е преминала само на лекарствена терапия. За изненада на всички тя се възстанови без това ужасно лечение, но съпругът й беше на изненадан.


Посъветвах ги да се преместят в друга област и по-късно този мъж ме информира, че жена му напълно се възстановила и дори е спряла приема на таблетки, въпреки че лекарят е настоявал да продължи терапията по два пъти на ден. Притесняваше се от това, но няколко месеца по-късно той ми каза, че жена му абсолютно здрава.


Сатурн \ Юпитер от 14 септември 1985 г.

През този период му беше предложено преместване по служба в Горакпур и тъй като жена му се справяше добре, можеха спокойно се премести там.Но се страхуваше, че ако внезапно се наложи спешна медицинска помощ, съпругата му няма да може да има достъп до такава Горакпур.


Посъветвах го да отиде там, защото аз анализирах неговия период на Юпитер, който аспектира неговата десета и дванадесета къща и там той може да срещне известни светци, особено с Радха Баба от Горахпур.


Той последва съвета ми и дори сега си спомня месеците, прекарани с Радха Баба, като най-духовно възнаграждаващото време в своя живот.Освен това го уверих, че дъщерите му ще се учат добре, ще се оженят навреме и ще имат успешни съпрузи.Сега, през 2006 г. и двете му дъщери са женени и една от тях вече очаква второто си дете.


Говорете с този човек или жена му и те ще ви кажат, че освен ежедневните домакински задължения, ние, индианците, никога не забравяме за нашите духовни традиции и отделяме поне малко време за духовна практика, тъй като тя ни зарежда със силата, която ни помага да преодолеем много трудности и заболявания.Щастлив съм, когато тези хора от време на време идват в къщата ми и обсъждат духовни въпроси с мен с рядък ентусиазъм.За съжаление не успяхме да намерим никакви медицински доказателства за естеството на болестта на тази жена през период от 1982 до 1985г.

Кратък откъс от книгата „Астрология и вяра“ на К.Н. Рао и Гита Кадхурия. Любителски превод на български език К. Рохини

Вашият коментар